Ποδηλασια (Bike Friendly)

Ποδηλασια (Bike Friendly):

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Philoxenia Apartmentsείναι πιστοποιημένο με το Σήμα "Bike Friendly Hotel" που σημαίνει ότι το κατάλυμα μας προσφέρει εξειδικευμένες ποδηλατικές υπηρεσίες πλέον στους πελάτες του. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: https://www.bikehotels.travel

Για τους φίλους και λάτρεις του ποδήλατου το Κρυονέρι Ναυπακτίας είναι μια πολύ προσβάσιμη περιοχή. Με αφετηρία το Philoxenia Apartments μπορείτε να κάνετε ιδανικές εκδρομές με ποδήλατο. Σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε την ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου με ποδήλατο, ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς που είναι ταυτόχρονα ιδανική προπόνηση. Η ποδηλασία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε περιοχές που δεν είναι ορατές ή, σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι επισκέψιμες με οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς. Μπορεί επίσης να μειώσει τους χρόνους αναμονής που προκαλούνται από την ανάγκη αναζήτησης στάθμευσης, δίνοντάς σας πολύ περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε εκδρομές.

Τέλος, η βόλτα σας στο φυσικό περιβάλλον που περιβάλλει το PhiloxeniaApartments, θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε όλες τις αισθήσεις σας καθώς αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό βουνού και θάλασσας σε πάρα πολύ μικρή απόσταση το ένα από το άλλο. Η NATTOUR, μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (EEPF) και το Philoxenia Apartments, σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε πιστοποιημένες υπηρεσίες ποδηλασίας σύμφωνα με τα διεθνή κριτήρια.

Το Philoxenia έχει πιστοποιηθεί ότι παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες ποδηλασίας:

  • Χώρος φύλαξης ποδηλάτων για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.
  • Διαθεσιμότητα σετ εργαλείων ποδηλάτων (δωρεάν υπηρεσία).
  • Rack στάθμευσης ποδηλάτων στις εγκαταστάσεις.
  • Παροχή φόρτισης ηλεκτρικών ποδηλάτων
  • MiniVanγια μεταφορά ποδηλάτων.
  • Υπηρεσία πρωινού νωρίς το πρωί.
  • Υπηρεσία καθαριότητας ρούχων.
  • Υγιεινό πρωινό με ενεργειακά ποτά και φρούτα.
  • Υπηρεσία ενοικίασης-επισκευής ποδηλάτων και οργανωμένων ποδηλατικών εκδρομών σε συνεργασία με τοπικό εξειδικευμένο συνεργάτη.

Στις εγκαταστάσεις του Philoxenia Apartments, λίγα χιλιόμετρα από την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις ποδηλατικές σας βόλτες. Ανακαλύψτε τα κρυμμένα χρώματα και διαδρομές της περιοχής με το ποδήλατο σας ή με το ποδήλατο που μπορεί να σας παρέχουμε. Ακολουθήστε τις οργανωμένες ποδηλατικές εκδρομές στην ιστορική περιοχή φυσικού κάλλους του Μεσολογγίου.

Σας ευχόμαστε πολλές απολαυστικές εκδρομές και χαρούμενες βόλτες με ποδήλατο!